Vinç Kiralamada Nelere Dikkat Edilmelidir?
  • Anasayfa
  • Vinç Kiralamada Nelere Dikkat Edilmelidir?

Vinç Kiralamada Nelere Dikkat Edilmelidir?

Vinç kiralama şüphesiz zamandan ve iş gücünden tasarruf etmeye imkan tanır. Ancak sizin için öneme sahip yüklerinizi taşırken dikkat etmeniz gereken bazı detaylar söz konusudur. Bunları göz önüne aldığınızda ödediğiniz bedelin tam karşılığını almanız mümkün olacaktır.

Gelin bu detaylara birlikte göz atalım.

Öncelikle vinç kiralamaya ihtiyacınız olan alan ve malzemeyi iyi tanımalı ve iyi anlatmalısınız. Ne istediğinizi bilir ve bunu iyi ifade ederseniz sahada hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. Taşımanız gereken malın şeklini ve yaklaşık ağırlığını doğru tanımlarsanız ihtiyacınız olan vinç hizmetini almanız daha kolay olur.

Bunun yanında elbette çalışılacak alanın genişliği de önem taşımaktadır. Malın alınacağı ve taşınacağı alanın net olarak tanımlanması planlama aşamasında işin kolaylaşmasını sağlayacaktır.

Yukarıda saydığımız durumlarla ilgili teknolojinin imkanlarından faydalanmak önerilerimiz arasında yer alacaktır. Mümkünse taşınacak ürün ve çalışılacak alan ile ilgili kısa bir video çekilmeli ve talep edilen hizmet net bir şekilde ifade edilmelidir.

Malın taşınması ile ilgili tahmini süre de belirlenmeli ve buna göre talepte bulunulmalıdır. Vinçler saatlik, günlük, haftalık ve aylık gibi periyodlar ile kiralanmakta ve fiyatlaması da buna göre yapılmaktadır. Taşınacak ürünün niteliği, çalışılacak alanın uygunluğu gibi faktörler çalışma süresine etki edecektir. Bu nedenle çalışma süresinin tahmini olarak da olsa doğru tespit edilmesi ekonomik açıdan atlanmaması gereken detaylar arasında yer almaktadır.

Talep edilecek hizmetin doğru tanımlanması doğru ekipman tespiti açısından da büyük önem taşımaktadır. Alanın ve yükün ne olduğunu bilmeden makine yönlendirmek sağlıklı sonuç vermez. O durumda ya gereğinden daha büyük makine yönlendirmesi yapılır ki bu müşteri açısından ekonomik kayıp demektir, ya da daha küçük veya daha az yeteneğe sahip bir makinenin yönlendirilmesi söz konusu olacaktır ki o durumda da ya iş süresi uzayacak ya da işin yapılması mümkün olmayacaktır.

Bu iki durumun da ortadan kaldırılması için iş tanımının doğru yapılması ve sahada yaşanacak sürprizlerin önüne geçilmesi büyük öneme sahiptir.

Tüm bunların sonunda doğru ve güvenilir firma seçimi gerekmektedir. İhtiyacınız olan hizmeti tam ve sorunsuz şekilde almak, sorun çözmek için yola çıktığınız bir ortamda sorunla karşılaşmamak ana hedef olmalıdır.

Sizinle aynı dili konuşan, alanında uzman ekip ve ekipmana sahip bir firma ile çalışmak işiniz yapılırken kafanızın rahat olmasına imkan sağlayacaktır.

Çözüm ortağınıza güvenirseniz enerjinizi kendi işinize kanalize edebilirsiniz ve sonunda da hem zamandan hem iş gücünden tasarruf edersiniz.

Yaşar Vinç olarak kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizle aynı dili konuşuyor, onların ihtiyaçları doğrultusunda makine parkurumuzu yeniliyoruz.

Kurulduğu günden bu yana sektörde öncü olan Yaşar Vinç’in kalitesinden istifade etmek isterseniz sizi bir kahve içmeye bekliyoruz.